Ce construim ?

Gama noastră de servicii se extinde de la execuția de piscine private, până la cele publice și olimpice.

Printre furnizorii noștri se numără cei mai mari producători de materiale de specialitate, folosite la construcția unei piscine. Întrucât am dezvoltat cu ei un parteneriat bazat pe încredere, putem să vă oferim aceste materiale la costuri cu până la 25 % mai mici față de concurență. La acestea, adaugăm calitățile echipei noastre, cum ar fi adaptabilitate, atenție la detalii, asistență de calitate, dar și consultanță și cercetări amănunțite pentru orice proiect – toate la celel mai bune prețuri.

Experiența noastră de-a lungul anilor ne permite să vă consiliem în cunoștință de cauză în oricare din tipurile de piscine pe care doriți să le construiți. Fie că este vorba de piscina privată din curtea dvs., fie ca este vorba de o piscină cu valuri din parcurile acvative, toate piscinele funcționează după aceleași principii de bază. Se folosesc combinații de sisteme de filtrare a apei, împreună cu substanțe chimice care curăță în mod continuu un volum mare de apă.

Echipamentele folosite de noi în construcția de piscine exterioare din beton, atât familiale cât și publice, dar și interioare, sunt de cea mai bună calitate. De asemenea, vă punem la dispoziție și o gamă diversificată de saune (umedă, uscată sau cu infraroșu).

Vă garantăm că singura dumneavoastră grijă va fi bautura pe care o veți savura pe marginea noii dumneavoastră piscine!

 

 

contact-piscine-mozaic-ro-cluj