Piscine placate cu ceramica

Ceramica este un material care a influenţat şi fascinat intreaga lume a artei dar şi multe alte domenii cum ar fi construcţiile, medicină, artă culinară, dar şielectrică şi electronică sau industria spaţială. Aşa , dacă ceramica tot este folosită pentru a duce în spaţiu sau pe alte planete astronauţi, de ce nu am folosi şi noi ceramică pentru… piscine?

placare-cu-ceramica-in-piscine

Ei bine, revenind la o atitudine sobră, piscinele cu ceramică sunt foarte elegante, asta atât datorită rafinamentului materialului propriu-zis, dar şi a cromaticii ce poate fi folosită în finisajele de acest gen. Spre deosebire de tehnică mozaicului, placările cu ceramică sunt folosite pentru finisajele mai serioase sau mai sobre. Un foarte bun exemplu în acest sens poate fi dat de către piscinele cu ceramică publice, sau mai corect spus, bazinele de înot. Placarea cu ceramică este folosită pentru a realiza modele simple cum ar fi linii drepte ( zicem culoarele de înot) dar şi marcaje de adâncime sau alte forme simple.

Despre piscinile cu ceramică mai putem spune ele pot avea de la o cromatică simplă şi elegantă, până la una vie, plină de culoare şi viaţă. Aşadar, suntem siguri va veţi putea bucura de o vara colorată sau elegantă.