Piscine placate cu mozaic

Ştim bine betonul armat este un material foarte rezistent, însă la capitolul aspect… ei bine, aspectul unei piscine ţine în primul rând de finisaje.Firma noastră realizează piscine cu diferite tipuri de finisaje, de la mozaic, până la cele speciale, aşa , putem da elegantă şi clasa oricărei piscine, fie ea publică sau nu. piscine-cu-mozaic

Mozaicul este o tehnică de placare a diferitelor suprafeţe construite cu bucăţi mici din diferite materiale elegante (ceramică, sticlă colorată, porţelan, etc) ce sunt montate într-o manieră de aşa natură încât se realizeze modele variate de culoare şi formă. Bun, acum am definit mozaicul şi tehnică de ornare, la piscinele cu mozaic, trebuie spunem , elegantă stă tocmai în modelele ce pot fi realizate. De la cele inspirate din băile publice române de pe vremea Imperiului Român, până la modele de inspiraţie grecească sau… de ce nu, poate şi modelele inspirate din folclorul românesc.

Evident, piscinele cu mozaic pot fi adevărate opere de artă, de la cele simple, Uni (într-o singură nuanţă uniformă) până la cele care aduc un strop de culoare oricărei bălăceli. Însă, tehnică mozaicului nu este singură modalitate de personalizare a piscinilor, echipele noastre pot realiza de asemenea, va oferim posibilitatea de a opta pentru finisaje cu ceramică.