Portofoliu

Vă prezentăm mai jos câteva din proiectele noastre realizate. Fie că doriți ceva asemănător, fie că aveți ideea dumneavoastră proprie a ceea ce înseamnă piscina dumneavoastră de vis, vă asigurăm că suntem partenerul potrivit pentru îndeplinirea visului dumneavoastră!

Vă invităm să citiți și testimonialele clienților noștri:

Am făcut cercetări, m-am uitat la prețuri pe tot Internetul, la un moment dat îmi venea să înnebunesc. Nu îmi venea să cred câte trebuia să iau în considerare ca să fac o piscină, și atâtea firme sunt acolo… Sincer, după ce am vorbit cu cei de la Piscine-Mozaic.ro, mi-au explicat foarte clar cum stă treaba, și acum.. am o piscină de care se bucură copiii în fiecare zi cu soare.. și nu numai.”

Dl. Sota, București

Servicii de calitate, domnule, nu se joacă. Știu ce fac !”

Dl. Ciocan, Drăgășani

”Aveam în spatele hotelului un teren în care mergea perfect o piscină. Am vorbit cu o firmă, s-au apucat de săpat, și mi-au spart o conductă. Apoi am vorbit cu niște prieteni și mi i-au recomandat pe cei de la piscine-mozaic.ro. Au venit, au studiat terenul, au știut cum și unde să facă. Tot ei m-au pus în contact cu cei care au acoperit piscina. Clienții mei sunt mult mai mulțumiți acum !”

Dl. Anghel, Brăila

contact-piscine-mozaic-ro-cluj